VW Multivan Business

Alege acest Volkswagen T5 Multivan din anul 2006, varianta Business cu 6 locuri individuale. Masina este dotata cu sistem de climatizare atat pentru pasagerii locurilor din fata cat si pentru pasagerii celor 4 locuri din spate. Masuta pasagerilor este reglabila pe inaltime si are in dotare 4 suporturi de pahare, scurmiera si diferite compartimente de depozitare. Chiar daca masina este dotata cu scrumiere noi sugeram sa nu fumati in masina, pentru a evita arsurile scaunelor si mirosul neplacut pentru pasagerii nefumatori care vor mai conduce autoturismul. Scaunele pasagerilor sunt rotative 360 de grade, fiecare scaun avand cotiere reglabile si spatiu de depozitare sub acesta, rotiti scaunele in sensul directie de mers in cazul in care pasagerii au rau de masina. Toate scaunele sunt dotate cu sistem ISOFIX si te rugam sa folosesti scaune pentru copii in situatia in care si acestia calatoresc.

   Multivan T5 are in dotare geamuri electrice, sistem tempomat pentru o calatorie confortabila cu o viteza constanta, airbag-uri pentru pasageri si sofer, carlig de remocare, sistem de climatizare si incalzire, privacy curtains si prize 12V pentru toti pasageri.

Fa acum o solicitare de rezervare pentru aceasta masina

    Aceasta este o solicitare in urma careia urmeaza sa fiti contactat telefonic in cel mai scurt timp pentru confirmare. Completarea formularului nu reprezinta rezervarea masinii pentru perioada selectata.

    One thought on “VW Multivan Business

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.